Foci

2022.05.07. 14:09

Nagyon kell koncentrálnia az Aqvital FC Csákvárnak

A Merkantil Bank NB II 36. fordulója következik vasárnap, az Aqvital FC Csákvár csapata szempontjából pedig talán az idény egyik legfontosabb találkozóját játssza a Budaörsi SC gárdájával 17 órától a Tersztyánszky Ödön Sportközpontban.

Káldor András

Tamás Nándor (kék) igyekezetére szükség lesz a Budaörs elleni összecsapáson

Forrás: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Az előző fordulóban az AFC Csákvár a Szentlőrinc SE elleni idegenbeli győzelmével jó alapot adott arra, hogy megőrizze NB II-es tagságát, hiszen három helyet lépett előre a tabellán, és a 14. pozícióból várja a vasárnapi rangadót. A Budaörs együttese is menekül a kiesés elől, ők a feljutásért küzdő DVTK-t győzték le nagy meglepetésre – igaz ők még egyáltalán nincsenek kint a vízből. Így aztán mindkét csapat számára égetően szükség lenne a pontokra, bár kétségtelen, hogy a Fejér megyei legénység várhatja kedvezőbb helyzetből az összecsapást. A két csapat meglehetősen jól ismeri egymást, ősszel Budaörsön megosztoztak a pontokon, Murai Sándor találatára a korábban kilenc szezont Csákváron lehúzó Molnár Csaba válaszolt. Amúgy a Budaörsöt lehetne akár „mini” Csákvárnak is nevezni, hiszen a közelmúltban itt rúgta a bőrt Molnár Csabán kívül Fényes Szabolcs, Tányéros Ádám, Molnár Tibor, valamint 2014 és 2017 között a csapatot irányította Toldi Gábor vezetőedző, aki januárban vette át a Pest megyeieknél a menesztett Gabala Krisztián helyét. A Csákvár, amennyiben legyőzi riválisát végérvényesen megmenekült a kieséstől, és már nem lesz tétje a hátralevő két mérkőzésnek a Soroksár, és az Ajka ellen. Döntetlen esetén sem kerülnek a veszélyzónába, ám igencsak figyelniük kell a riválisok eredményeit a folytatásban. Arra pedig még gondolni sem szabad, hogy egy esetleges vereség milyen következményekkel járna, egy biztos, hogy abban az esetben borzasztóan nehéz meccsek elé nézhetnének. Bízunk abban, hogy erre nem kerül sor.

Az összecsapás játékvezetője Nagy Norbert, segítői Horváth Róbert és Tőkés Róbert lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában