Röplabda

2022.05.02. 17:00

Meglepő vereséggel zárt riválisa, a Dág KSE ellen a MÁV Előre SC-Foxconn csapata

A férfi röplabda NB I. Liga 1-4. helyért zajló rájátszásának 5. fordulójában meglepően sima vereséggel zárt riválisa, a Dág KSE ellen a MÁV Előre SC-Foxconn csapata.

Káldor András

A pirosban játszó Dág jobb napot fogott ki

Forrás: KSE

Dág KSE – MÁV Előre SC-Foxconn 3-0 (14, 21, 19)
Dorog, 100 néző
Vezette: Rácz, Villás.
Dág KSE: Kara, Bakóczy, Kun, Flaschner, Sow, Oláh. Csere: Bene (liberó). Vezetőedző: Zirigh Balázs
MÁV Előre SC-Foxconn: Deliu, Balázs, Boa, Listanskis, Kulcsár, Kholman. Csere: Takács M., Szentesi (liberók), Ambrus, Doda. Vezetőedző: Dávid Zoltán.
Újabb nagy lépést tehetett volna meg a fehérvári gárda a bajnokság megnyerése és az Extraligába jutás felé, valamint Fortuna segítségével akár már el is dőlhetett volna a bajnoki cím sorsa. Azonban a házigazdák a terveket alaposan átírták. Már az első szettben érződött, hogy valami nincs rendben a kék-fehéreknél, hiszen igen nagy különbséggel maradtak alul. A folytatás szorosabban alakult, ám továbbra is a Dág dominált. A harmadik játszmában is csupán felzárkózásokra futotta a Loki erejéből, és tizenhárom bajnoki győzelem után először szenvedett vereséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában