Kempó

2022.05.27. 09:21

Jön a Seregélyes Kupa június 4-én a gyerekeknek

A Sárosdi Kempo Sportegyesület jelenleg négy helyszínen (Abán, Nagylókon, Sárosdon és Seregélyesen) tart edzést. Kisgyerekektől a felnőttekig gyakorolják náluk a versenyzők a modern harcművészeti stílust.

V. Varga József

Pillanatképek a Sárosdi Kempo SE legutóbbi seregélyesi bemutatójáról

Forrás: V. Varga József / Fejér Megyei Hírlap

Május elején az egyesület rendezte a zen bu kan kempo ifjúsági, junior, felnőtt és veterán magyar bajnokságot Székesfehérváron, a viadalon 230 versenyző lépett pástra. Június 4-én ugyancsak a sárosdiak jegyzik a Seregélyes Kupát, amelyen a gyermek kempósok mérhetik össze a tudásukat.
 

Forrás: V. Varga József / Fejér Megyei Hírlap

Amint a Koncz Gábor – Kordás István edzőpárostól megtudtuk: a sárosdi Kempo Gálát szeptember 24-ére tervezik, amelyhez a Magyar Falu programom keresztül támogatást is kaptak. Ezen a napon a sárosdi egyesület tagjainak lesz lehetőségük különböző szabályrendszerekben küzdeni. Ott lesznek a fiatalabbak és az idősebbek is, a kezdő és a tapasztalt versenyzők egyaránt. 

Forrás: V. Varga József / Fejér Megyei Hírlap

A gála pontos menetének megtervezése még előttük áll, de azt már tudják, hogy a viadalt felkészítő edzőtábor előzi majd meg. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában