Kézilabda

2022.05.14. 08:00

Idegenbeli csata az ETO ellen

A K&H női kézilabda Liga 25. fordulójában a Dunaújvárosi KKA az Audi Arénában a Győri Audi ETO KC vendége lesz ma 16.45-től.

Káldor András

Polics (DKKA, piros)

Forrás: A klub

Nincsenek szép emlékei a Dunaújvárosi Kohász KA gárdájának a két csapat legutóbb februárban lejátszott mérkőzéséről, melyet a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe jutott győriek simán, tíz góllal, 36-26-ra megnyertek a Dunaújváros Sportcsarnokban. Ennek a találkozónak az volt az érdekessége, hogy az ETO mindössze tíz mezőnyjátékossal és három kapussal érkezett, csupán a fiatal Gerencsér Fanni volt a kivétel, a magyar csapattagokat pihentette Ambros Martín vezetőedző. 

A Rába-partiak félgőzzel játszottak, mivel azon a héten még volt egy Bajnokok Ligája- meccsük az orosz CSZKA Moszkva otthonában. Azt nem lehetett mondani, hogy a DKKA alárendelt szerepet játszott volna, próbálta tartani magát, de nem bírtak a hétgólos Estelle Nze-Minkóval, és Linn Blohmmal. Az újvárosiaknál pedig a DKKA kapujában repkedő Gabrileja Bartulovic sokat tett azért, hogy csak tíz maradjon a különbség. Most sem vár sétagalopp a piros-fehérekre, s mivel még messze van – június 4. – a Final Fourban a Győr meccse a Team Esbjerg csapatával, minden bizonnyal ki szeretnék szolgálni közönségüket Anne Mette Hansen és társai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában