Atlétika

2022.05.22. 15:00

Fehérvári veterán atléták sikerei

Az országos mezei futóversenyt követően a veterán atléták számára is megkezdődtek a nyílt pályaversenyek. Szép fehérvári sikerekkel!

V. Varga József

Forrás: pixabay.com

Az országos mezei futóversenyt Budapesten, a Pólus Centernél rendezték. Székesfehérvárt a Honvéd Szondi SE futói képviselték, és kiváló eredményeket értek el a 4500 méteres viadalon. Országos bajnoki címet szerzett Szurok Eta (W75) és Kékesi Mihály (M60), negyedik lett Szatzker Csaba (M55) és Mike János (M45).

Az országos mezei futóversenyt követően a veterán atléták számára is megkezdődtek a nyílt pályaversenyek. Elsőként a Fortuna Sportegyesület rendezett viadalt a fővárosban, a Budapest Honvéd Tüzér utcai pályáján. Fehérvárról hárman indultak a megmérettetésen, valamennyien a Honvéd Szondi SE versenyzői. Hegedűs Milán súlylökésben és gerelyhajításban nyert, Szurok Eta 400 méteren győzött, míg Velancsics Katalin súlylökésben szerzett ezüstérmet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában