Kézilabda

2022.04.02. 08:00

Tovább szárnyalna az Alba-Máv Előre

Az NB II-es férfi-kézilabdabajnokság 17. fordulójában újabb rangadót vívnak az albások, míg az MKSE közvetlen riválisát fogadja.

Krebsz András

Kemény védekezés kell a piros mezes Előrétől

Forrás: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A legutóbbi három találkozóján egyaránt diadalmaskodó és ezzel a Déli csoport 7. helyéig felkúszó Alba együttese szombaton 17.30 órától a székesfehérvári alakulatnál egy egységgel többet gyűjtő Üllő csapatát látja vendégül a VOK-ban.

 

Kanyó Bencéék remek formában vannak, ám a Pest megyei ellenfelük sem panaszkodhat, az üllőiek legutóbbi öt fellépésükön négyszer győztesként hagyták el a parkettet. Az október végi összecsapáson a fehérváriak örülhettek (29-31), hasonló eredménnyel most is kiegyezne a Grőber-legénység.

 

A pont nélkül álló Martonvásár a két egységgel rendelkező Bugyi SE gárdája ellen igyekszik végre pontot szerezni, a két alakulat őszi randevúján az akkor otthoni környezetben kézilabdázó Bugyi csapata aratott négygólos sikert (32-28).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában