NB II.

2022.04.03. 19:39

Kiütéssel győzött a Csákvár a III. Kerület ellen

A Merkantil Bank NB II 30. fordulójában az Aqvital FC Csákvár csapata igazi ki-ki meccsen győzte le riválisát, a III. ker TVE együttesét.

Káldor András

A csákvári Molnár Rajmund ezúttal hadilábon állt Fortunával, Balázs József védte lövését

Forrás: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

AFC Csákvár – III. Kerületi TVE 5-1 (1-0)
Csákvár, 200 néző
Vezette: Nazsa Tamás
AFC Csákvár: Auerbach – Major G., Vaskó, Karacs, László (Körmendi, 84.) – Mészáros D., Ominger – Mim (Tamás N., 61.), Kártik (Derekas, 68.), Baracskai (Torvund, 68.) – Molnár R. (Makrai, 84.). Vezetőedző: Tóth Balázs.
III. ker. TVE: Balázs J. – Kulcsár D., Fejes, Egerszegi, Bekker (Horváth O., 55.) – Rabatin, Köböl (Kleiszt, 55.) – Birtalan (Remili, 55.), Schuszter (Daróczi, 46.), Barczi – Borvető (Rajczi, 76.). Vezetőedző: Kemenes Szabolcs.
Gól: Vaskó (32.), Mim (46.), Kártik (11-esből, 51.), Ominger (74.), Torvund (91.) ill. Remili (11-esből, 66.)


Komoly téttel bírt az összecsapás, hiszen amennyiben a csákvári legénység bezsebeli a három pontot, akkor az előtte álló Kerületet megelőzi a tabellán.
Az első lépést a 18. percben tehették volna meg a felzárkózás irányába, amikor Bekker Roland Mim Gergelyt buktatta a 16-os vonalánál, ellenben a jogosan megítélt büntetőt kihagyta Molnár Rajmund, lövését Balázs József kibokszolta a mezőnybe. A 32. perc meghozta a hazai vezetést, Baracskai jobb oldali szögletét a meglepett védők közül az előre húzódó Vaskó Tamás vágta közvetlen közelről a bal felső sarokba, 1-0. A félidő hajrájához érve Bekker balról betekert labdáját Birtalan Botond a rövid saroknál a kapu mellé fejelte. Majd a 41. percben, zsinórban, egy akción belül kétszer is bevehették volna a Balázs kapuját. Előbb Molnár R. vezette be a labdát a 16-oson belülre, lövését a kapus bravúrral kiütötte, az ismétlést Molnár keresztbe rúgta a kapu előtt, a hosszún érkezett Kártik Bálint, de a lövésébe Kulcsár Dávid bele tudott vetődni.


Mindössze kilenc másodperc telt el a szünet után, amikor Ominger Gergő előre ívelését követően Mim vezette kapura a labdát, majd 15 méterről felvarrta a rövid felső sarokba, 2-0. Az 50. percben Fejes András buktatta a 16-oson belül Mimet. A 11-est Kártik magabiztosan értékesítette, 3-0. A 66. percben újabb büntetőt fújt be Daróczi Zoltán buktatásáért Nazsa Tamás. A 11-est Remili Mohamed lőtte a bal sarokba, 3-1. A 74. percben Ominger az ötös bal sarkáról a rövid sarokba lőtt, 4-1. A 91. percben még Torvund Alexander is betalált szabadrúgásból, 5-1.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában