Foci

2022.04.11. 14:44

Hiányoztak a Vidi II góljai

AZ NB III 29. fordulójában a Mol Fehérvár FC II nem jól sáfárkodott lehetőségeivel, és kétgólos vereséget szenvedett a Tatabányai SC otthonában.

Káldor András

Tatabányai SC (7.) - Mol Fehérvár FC II (15.) 3-1 (2-1)
Vezette: Papp Ádám


Tatabányai SC: Kunsági (Balla) - Árvai (Zsiros), Kovács I., Gyürki (Angyal), Soltész – Kocsis G. (Módi), Szegleti, Katona, Klausz - Hoszpodár, Farkas Z. (Hadobás). Vezetőedző: Bekő Balázs


Mol Fehérvár FC II: Dala – Tóth A., Rónaszéki (Bozai), Dénes (Menyhárt), Tóth B. (Dékei), Farkas M. (Singh, Vintonji, Berekali, Horváth G. - Mohl, Papp M. Vezetőedző: Szalai Tamás


Gól: Gyürki (5., 67.), Hoszpodár (40.), ill. Rónaszéki (9.)

Rónaszéki Botond lőtte a Vidi II gólját 
Forrás: A klub


Az 5. percben szép játékkal bontották meg a Vidi II bal oldalát a vendéglátók, majd a második hullámban érkező Gyürki Gergely lőtt 6 méterről a kapuba, miután egy szélről érkező beadás megtalálta őt, 1-0. A 9. percben Sergej Vintonji tört be két szép csel után a 16-oson belülre, majd Rónaszéki Botondot hozta játékba, aki az üres kapuba lőtt, 1-1. A 40. percben egy szögletet követően Hoszpodár Bence fejelt a hálóba, 2-1. A 67. percben Dénes Csanád a 16-oson belül szabálytalankodott, a 11-est Gyürki értékesítette, 3-1. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában