Foci

2022.03.13. 19:22

Sokkoló csákvári vereség a hajrában

A Merkantil Bank NB II 28. fordulójában az AFC Csákvár hosszabbítás utolsó másodpercében kapott a Nyíregyháza Spartacustól.

Káldor András

Molnár Rajmund (81) hiába lőtt két gólt, kikapott csapata

Forrás: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

AFC Csákvár-Nyíregyháza Spartacus 2-3 (1-2)
Csákvár, 200 néző
Vezette: Horváth Tibor


AFC Csákvár: Auerbach – Mayer, Vaskó, Karacs, Major G. (Torvund, 82.) – Mészáros D. (Mim, 63.), Derekas – Komáromi (Tamás N., 71.), Molnár R., Makrai – Kártik (Koval, 82.). Vezetőedző: Mónos Tamás.


Nyíregyháza Spartacus: Fejér – Szokol, Papucsek, Gengeliczki, Debreceni – Pócsik (Nemes, 83.), Márkus (Vass, 35.), Szabó B., Kovács Á. (Jánvári, 61.) – Zamostny, Banyoi (Novák, 61.). Vezetőedző: Feczkó Tamás.


Gól: Molnár R. (42., 88.), ill. Zamostny (2.), Banyoi (8.), Novák (93.)
Kiállítva: Mayer (86.)


Elképesztően nagy gólt rúgott 99 másodperc elteltével Zamostny Balázs, aki vezetgette egy darabig a labdát, majd 20 méterről lövésre szánta el magát, és a játékszer a kapufa segítségével került Auerbach Martin hálójába, 0-1. A 8. percben jött az újabb hidegzuhany: Pócsik Botond a jobb oldali alapvonalról pontosan emelt az ötösre, érkezett Andre-Robert Banyoi, és a léc alá fejelt, 0-2.  A folytatásban „eldugta” a labdát a Szpari, de a 42. percben visszajött a meccsbe a Csákvár. Molnár Rajmund keverte meg a védőket, aztán 17 méterről úgy lőtte ki a jobb alsó sarkot, hogy Fejér Csongornak esélye sem volt, hogy elérje a labdát, 1-2.


A szünet után nagy erőket mozgósítottak a vendéglátók, de rettentően kevés helyzetet dolgoztak ki, a 70. percig mindössze két kapu eltaláló lövést jegyezhettünk. A 86. percben Mayer János megkapta második sárga lapját, miután visszahúzta Novák Csanádot. A 88. percben jött a slusszpoén, Molnár R. Mim Gergely szöglete után Koval Viktor megcsúsztatott labdáját fejelte Fejér hálójába, 2-2. Majd a 93. percben jött megint egy újabb pofon: Vass Parik jobbról belőtt labdáját Novák les gyanús körülmények között sodorta a hálóba, 2-3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában