NB II

2022.03.20. 21:03

Megvoltak a Csákvár helyzetei, de csak egy ponttal térhettek haza

Káldor András

Albert Istvánt (Békéscsaba, lila) üldözi Molnár Rajmund

Forrás: Imre György

Békéscsabai Előre 1912 - Aqvital FC Csákvár 1-1 (1-1)
Békéscsaba, 520 néző
Vezette: Szilágyi Sándor (Szilágyi N., Márkus)
Békéscsaba: Winter – Puskás, Fazekas, Albert, Hodonicki – Máris (Pantovics, 76.), Váradi (Szabó P., 59.), Király P. (Varga Sz., 76.), Sipos (Zvara, 73.) – Lukács, Tóth D. Vezetőedző: Schindler Szabolcs.
AFC Csákvár: Auerbach – Körmendi, Vaskó (Dulló, 85.), Karacs, Major G. – Mészáros D. (Makrai, 78.), Derekas – Komáromi, Molnár R., Mim (Torvund, 65.) – Kártik. Vezetőedző: Mónos Tamás.
Gól: Lukács (9., 11-esből), ill. Molnár R. (6.)
Kiállítva: Lukács (52.)

 


A Csákvár együttese abban reménykedhetett, hogy Mónos Tamás vezetőedző rituáléja - megsimogatta a labdát, amely a résztvevőkre várt a pályára menet – ezúttal bejön csapatának. Idejekorán előnyhöz jutott az AFC, a 6. percben Komáromi György szögletét a hosszú oldalon érkező Molnár Rajmund belsőzte be Winter Dániel kapujába, 0-1. Nem sokat élvezhette a vezetést Csákvár, mivel a 9. percben Major Gergő akadt össze a 16-oson belül Lukács Raymonddal, Szilágyi Sándor játékvezető pedig határozottan a 11-es pontra mutatott. A büntetőt a sértett a bal sarokba lőtte, 1-1. Ezt követően több ígéretes lehetősége volt a csákvári legénységnek, de Komáromi, majd Mészáros Dávid irányzéka sem volt igazán jó. A szünet után aránylag gyorsan megfogyatkoztak a vendéglátók, az 52. percben Lukács Mim Gergellyel szemben keményen lépett oda, jutalma sárga lap lett, s mivel ez már a második volt, így számára idejekorán ért véget a találkozó. A 60. percben Major Gergő durrantott kapura, Kártik Bálint tette bele a lábát a bombába, de Winter hatalmasat védve hárított. A 90. percben ezen felül Komáromi 18 méteres szabadrúgását tolta ki Winter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában