Ökölvívás

2022.03.04. 14:08

Jó ütemben hangolnak a Fehérvár Küzdősport SE ökölvívói

Fontos megmérettetés előtt állnak a Fehérvár Küzdősport SE ökölvívói, így a fővárosi Kóczián-kupa remek felkészülési állomásként szolgált számukra.

Ferencz Balázs

Forrás: Az Egyesület

A Kóczián-kupán a Fehérvár Küzdősport SE ifi korosztálya volt fókuszban, hiszen ők március 10-től a legendás Énekes István Emlékversenyen lépnek szorítóba. A Turós Arnold vezette fiatalok bizonyították, hogy megállják helyüket a honi mezőnyben.

Nyolc versenyzővel indultak, de csak heten bokszolhattak a fehérváriak közül.

U12-ben a 40 kg-osok között Bajcsi Flóra ellenfél nélkül maradt.

Forrás: Az Egyesület

Serdülő 40 kg-ban Babinec Dániel bemutató mérkőzést vívott. 60 kg-ban Kalocsa Zoárd győzelmet aratott. A juniorok 66 kg-os súlycsoportjában Fekete Leon vereséggel zárt. Az ifiknél 67 kg-ban Balogh Bálint edzőmérkőzésen pallérozódott, a 80 kg-os kategóriában Németh Zsolt győzelemmel hagyta el a ringet. Az ugyancsak 80 kg-ban induló Tóth Adrián edzőmérkőzésen hangolt a közeljövő megmérettetéseire.

A hölgyek ifi korosztályában a 60 kg-osok között induló Nagy Evelin visszatért a diadalok útjára.

Turós Arnold vezetőedző szerint mindenki nagyon jó teljesítménnyel rukkolt elő. Nagy Evelin, Németh Zsolt, Babinecz Dániel és Kalocsa Zoárd egy súlycsoporttal feljebb boxolt és így is ellenfeleik fölé nőttek. Balogh Bálint hozta a tőle megszokott szigorú bunyót, míg Tóth Adrián ellenfelét a gongszó előtt ki is vette edzője a ringből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában