Kézilabda

2022.03.10. 18:57

Indul a nagy túlélő hadjárat

A Keleti csoport sereghajtójával, a Csepellel kezdi az alsóházi rájátszást a Gárdony-Pázmánd NKK NBI/B-s női kézilabda csapata. A pénteken 18 órakor kezdődő összecsapáson kötelező feladat lesz a győzelem a tópartiak számára.

Ferencz Balázs

Forrás: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A nyugati alsóház legerősebbjeként a keleti csoport „tökutolsója” otthonában vendégeskedik a Gárdony-Pázmánd NKK együttese. Virincsik Anasztázia alakulata éppen lecsúszott a biztos bennmaradást jelentő ötödik helyről az alapszakaszban, így az alsóházi rájátszásban kell kivívni a további második vonalbeli tagságot. A gárdonyi lányok 12 pontot visznek magukkal a keleti csoport alsóházi csapataival vívott küzdelemsorozatra. A tóparti lányok számára kötelező lesz a két pont begyűjtése Csepelen. A vendéglátók mindössze két döntetlenre voltak jók az alapszakasz 18 mérkőzése során, a Szegeddel és a Tempóval ikszeltek, így csupán 2 pontot vihetnek magukkal a rájátszásba.

A Gárdony-Pázmánd együttesében a szezon elején keresztszalag-szakadást szenvedett Vörös Szimonetta az egyedüli hiányzó, a szélsőn kívül mindenki erőtől duzzadó harci lázban indul a nagy hadjáratra. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában