Két díj Lottinak

2022.03.22. 22:13

Aranyjelvényes fehérvári triatlonisták

A Magyar Triatlon Szövetség éves díjátadó gáláján a Honvéd Szondi SE több triatlonistáját is díjazták. Lédeczi Lotti idén is bizonyíthat a válogatottban.

Németh Krisztián

Lédeczi Lotti idén is nagyot alkothat

Forrás: Nagy Norbert / FMH-archív

A Magyar Triatlon Szövetség idén újra megrendezte az éves MTSZ Díjátadó Gálát, ahol a kiemelkedő sportolókat jutalmazták. Tavaly a korona­vírus-járvány miatt nem volt lehetőség megtartani a díj­átadót, így idén a 2020-as és 2021-es év legjobbjait díjazták. 
A 2020. és a 2021. évi triatlon és duatlon aranyjelvényes sportolói között a Honvéd Szondi színeiben: Lédeczi Lottit, Lédeczi Pétert, Szekfű Viktort, Várnai Dávidot és Várnai Dórát köszöntötték. Az elismerés azoknak jár, akik korosztályukban az ország legjobb tizenkét triatlonistái között vannak. 


A triatlon és duatlon utánpótlás-ranglistán 2020-ban Lédeczi Lotti a 2., 2021-ben Várnai Dávid a 3. helyezett lett. Előbbi tehát két díjat zsebelhetett be a gálán, és a Héraklész-program támogatottjaként újabb babérokra törhet. Lengyel Tibor és Virág János kategóriájukban értek el dobogós helyezést, Neubauer Eliza a 2021. évi triatlon és duatlon I. osztályban volt díjazott. 
Takács Péter vezetőedző elégedett tanítványai teljesítményével. Jövő hétvégén már kezdődik az új szezon! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában