Nagy sikerek

2022.03.08. 13:00

16 érmet gyűjtöttek a Japán Harcművészeti Egyesület karatékái a XVI. Nemzetközi Happy Kid's bajnokságon

Hosszú kihagyás után a Japán Harcművészeti Egyesületet 8 versenyző képviselte a XVI. Nemezetközi Happy Kid's bajnokságon.

feol.hu

Forrás: A klub

A résztvevők száma közel 900 fő volt, az egyesület karatékái pedig összesen 16 érmet szereztek a bajnokságon különféle korosztályokban és versenyszámokban.

Csiri Zsadány a felnevezett 8-9 éves fiú korosztályban méretette meg magát. Formagyakorlatban első helyezett, szivacs kumitéban pedig harmadik helyezést ért el.

Csiri Zsombor a 8-9 éves  fiú korosztályt képviselte. Formagyakorlatban bronzérmes, szivacs kumitéban pedig ezüstérmes lett.

Gaál Zsolt a 8-9 éves korosztály másik ágában képviselte magát. Formagyakorlatban és szivacs kumitéban is a dobogó második fokára állhatott fel. 

Mester és tanítványa

Forrás: A klub

Rácz Kamilla a 8-9 éves lány korosztályban indult, ahol formagyakorlatban és szivacs kumitéban is harmadik helyezést ért el.

Koncz Fanni a 10-11 éves korosztályban képviselte magát a lányoknál, ahol formagyakorlatban  második helyezést, míg WKF kumitéban  harmadik helyezést ért el. 

Sramik Angelika a 12-13 éves korosztályban "állt rajthoz", ahol formagyakorlatban és WKF kumiétban is a dobogó harmadik fokára léphetett fel. Ravaszdi István a fiúknál ugyanebben a korosztályban, mindkét versenyszámban a bronzérmet szerezte meg.

Bor Krisztián a fiú 12-13 éves korosztály másik ágában vett részt. Formagyakorlatban a ezüst, míg WKF kumitéban bronzérmes lett. 

A karatékák versenyre való felkészítését Halmai Roland mester irányította, továbbá segítette a munkáját Török Ferenc Shihan, valamint Sramikné Osvald Annamária Sempai. A versenyzők sikereikkel tovább öregbítették a Japán Harcművészeti Egyesület hírnevét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában