Foci

2022.02.08. 21:28

Színvonalas öregfiúk és női tornák Fehérváron

A korábbi évekhez hasonlóan idén is megrendezte az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága a Beszédes József Öregfiúk Teremlabdarúgó Kupát, valamint a Fésű Ferenc Női Teremlabdarúgó Tornát.

Káldor András

A Sárszentmihály (piros) 7-0-ra legyőzte a Polgárdit

Forrás: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A Beszédes József Kupát tizenöt csapat részvétele mellett rendezték meg. A nevező együtteseket három ötös csoportba sorsolták a szervezők. Minden kvintettből a körmérkőzések után tabella élén végzett gárdák mentek tovább a háromcsapatos fináléba. 

Az „A” csoportban egy vereséggel a tarsolyában a Velence együttese zárt az élen. Őket követte a Pákozd, a Szabadbattyán, a Tordas, és a Pátka gárdája. 

A „B” csoportban pontveszteség nélkül, imponáló 20:5-ös gólkülönbséggel a fehérvári és a megyei nagy- és kispályás bajnokságokból jól ismert labdarúgókkal – Bobory Balázs, Kovács Attila, Reveland Zoltán, Bánfalvi Balázs, Gál Dániel, Vas Tibor, Varga Jenő, Gál Attila, Barsch Gábor – teletűzdelt Sárkeresztes jutott tovább. Őket követték az Aba, a Martonvásár, a Baracska, és a Mezőszilas csapatai. 

A „C” csoportban a Sárszentmihályé lett a dicsőség, ők szintén pontveszteség nélkül lettek a döntő résztvevői. Mögöttük az Enying, Gárdony, Polgárdi és Videoton Baráti Kör sorrend alakult ki. 

A döntőben a Sárkeresztes mindkét mérkőzését megnyerte, a Velencét 5-2-re, a Sárszentmihályt 5-1-re legyőzve. 

A torna végeredménye: 1. Sárkeresztes, 2. Sárszentmihály, 3. Velence 

A torna válogatottja: Reveland Zoltán (Sárkeresztes) – Bánfalvi Balázs (Sárkeresztes), Pálfi László, Tornyai Tamás (Sárszentmihály), Kármán Sebestyén, Sowunmi Thomas (Velence). 

A Fésű Ferenc Női Tornára hat együttes nevezését fogadták el. Itt ugyancsak körmérkőzéses formában mérkőztek a résztvevők, azzal a különbséggel, hogy ezek lejátszása után már eredményt is hirdettek. 

A elsők öt győzelemmel a DPASE lányai lettek a Sárbogárd, az Enying, a Baracs, a Mezőfalva és a Csákvár csapatai előtt. 

A torna válogatottja: Szabó Zsófia (DPASE) - Virág Mária, Domján Boglárka (DPASE), Kiss Alexandra, Megyeri Zsófia (Enying), Ferencz Virág (Enying). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában