Röplabda

2022.02.21. 15:09

Nem sok babér termett a DKSE csapatának

A férfi röplabda Extraliga alapszakaszának 12. fordulójában meggyőző játékkal múlta felül a Vegyész RC Kazincbarcika a DKSE csapatát.

Káldor András

A VRC Kazincbarcika csapata nem bizonyult gáláns vendéglátónak, a számára kötelező három pontot begyűjtötte

Forrás: vrck.hu

Vegyész RC Kazincbarcika – Dunaújvárosi KSE 3-0 (15, 14, 16),

Kazincbarcika, 150 néző.

Vezette: Soltész Róbert, Adler László.

Vegyész: Páez, Ciupa, Juhász P., de Prá, Péter B., Moraes. Csere: Dudás (liberó), Árva, Bibók, Péter M. Vezetőedző: Toronyai Miklós.

DKSE: Hatvany, Gutiérrez, Farkas L., Pavljuk, Laczi, Kisházi. Csere: Sümegi (liberó), Juhász B., Tóth K., Gőczi, Winter. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

 

Az első szett elején a DKSE jól tartotta magát, de 17-11 után beragadtak, és bár szerkezetet is váltottak, nem tudták megnehezíteni a Vegyész dolgát. A középső játszma jobban indult, mint az első, hiszen ott tudtak maradni szorosan ellenfelükön (4:3), de a folytatásban semmi nem sikerül, és újfent felülkerekedtek a hazaiak. A harmadik etapban bekezdett a Vegyész (8-3), ezek után az lehetett a piros-fehérek célja, hogy a mínusz tízből kijöjjenek, ami végül összejött ugyan, de ez csupán szépségtapasznak bizonyult, hiszen a vendéglátók figyelme a biztos előny tudatában sem lankadt, így és nem hozott izgalmakat a hajrá.

 

- Ma nagyon alul múltuk önmagunkat. - értékelt Tomanóczy Tibor vezetőedző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában