Megyefoci

2022.02.20. 13:00

Hatpontos meccsek jönnek

Az NB III-ban a 22. forduló találkozóit rendezik a hétvégén, méghozzá több rangadó és rangadó jellegű összecsapással tarkítva.

Káldor András

Az előző szezonban Agárdon a MOL Fehérvár II. nyert, és pályára lépett Kovács István (középen) is náluk

Forrás: Kricskovics Antal

KÖZÉP CSOPORT

2021. február 20. 14.00

Iváncsa KSE (12.) – Gerjeni SK (19.)

A Tolna megyei I. osztályt megnyerte a vendégcsapat tavaly, ám túlságosan sok sikerélmény nem érte őket az NB III-ban, ahol amúgy 25 évvel ezelőtt szerepeltek utoljára. Ennek ellenére meglepetésre Gerjenben 2-0-ra legyőzték ősszel a piros-fehéreket. Az idény elején bukdácsoló Iváncsa azóta szép lassan megához tért, és esélyesként várhatja az összecsapást.

2021. február 20. 16.00

HR-Rent Kozármisleny (1.) – Dunaújváros FC (2.)

Minden kétséget kizáróan ez a találkozó lesz a hét meccse! A tabella élén álló HR-Rent Kozármisleny ötpontos előnyt kovácsolt riválisával szemben, hazai pályán ebben a szezonban még veretlen, tíz mérkőzéséből mindössze kétszer játszott döntetlent. Legutóbb Újvárosban 1-1-et játszottak a felek, és a lendületben lévő piros-fehérek egy pontra feltétlenül jók lehetnek.

 

NYUGATI CSOPORT

2021. február 20. 11.00

Puskás Akadémia FC II (12.) - VLS Veszprém (3.)

Mindkét csapat 1-1-es eredménnyel nyitotta a tavaszt, és ez a végeredmény most sem elképzelhetetlen. Mindenesetre augusztusban 0-1-ről nyerte meg a mérkőzésüket a veszprémi legénység, úgy, hogy mindkét félidő hosszabbításában rúgták góljaikat, és a mindent eldöntő találat a 93. percben született.  

2021. február 20. 14.00

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (19.) - Mol Fehérvár FC II (14.)  

A megyei rangadón a fiatalokkal teletűzdelt Vidi II látszik esélyesebbnek, amennyiben az utóbbi fordulókban elért eredményeket vesszük figyelembe. A Gárdonynak nagyon nem megy, legutóbb novemberben szereztek egy pontot a sereghajtó Tarr Andráshida otthonában.  A fehérváriak a héten leigazolták a 19 esztendős bosnyák támadót, Szergej Vintonjit, aki tavasszal kölcsönben szerepel náluk, és már vasárnap bevetheti Szalai Tamás vezetőedző. A csatár ráadásul a hétközi BFC Siófok elleni edzőmeccsen (2-0) góllal debütált.  

2021. február 20. 16.00

Bicskei TC (7.) – Komárom VSE (16.)

Az előző évben a csapatok pályaválasztóként megnyerték meccseiket, a Bicske 2-1-re győzött, míg ellenfele 2-0-as sikert könyvelhetett el. Az idei szezonban jobban muzsikál a Fejér megyei alakulat, és augusztusban mindhárom pontot elhozta Komáromból, ahol bár Csendes Péter góljával vezetett a KVSE, de Lassú Zsombor és Gaszner Tamás válaszai után a Bicske zsebelhette be a győzelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában