Kézilabda

2022.01.16. 09:00

Kiválasztó napot tart az Alba FKC

Káldor András

Az Alba Fehérvár KC utánpótlás szakosztálya 2022. február 2-án, szerdán 16:30 órai kezdettel nyílt edzéssel egybekötött kiválasztó napot tart, melyre 2004-2005-2006-os születésű kézilabdás lányok jelentkezését várja. A klub olyanok olyan, már aktív sportolókat várk, akik szeretnének szintet lépni és csatlakozni egy NB I-es egyesület első osztályú utánpótlás csapataihoz. A nyílt edzéssel egybekötött kiválasztón a regisztrált játékosok az Alba Fehérvár KC utánpótlás csapatainak tréningjein (ifjúsági- és serdülő) vesznek majd részt, becsatlakoznak a munkába, amelyet a klub korosztályos edzői vezényelnek le.

A technikai- és fizikai felmérésnél az Alba Fehérvár KC edzői értékelik a megjelentek teljesítményeit, az arra érdemesek pedig csatlakozhatnak az Alba Fehérvár KC utánpótlás bázisához. A kiválasztón való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A klub kérése, hogy edzőfelszerelést minden játékos vigyen magával. Ezen felül az egyesület felé jelezni kell, az [email protected] címre, melyben a jelentkező megadja a nevét-, születési dátumát, lakhelyé-, jelenlegi klubja nevét, továbbá szeretnék, ha feltüntetné, hogy melyik a „dobókeze” és milyen poszton játszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában