Foci

2022.01.14. 13:44

Előbb Szerbia, majd az észak-írek ellen hangol a magyar labdarúgó-válogatott

Márciusban két barátságos mérkőzéssel hangol a nyári Nemzetek Ligája csatározásra a magyar labdarúgó-válogatott.

Ferencz Balázs

Budapest, 2021. június 19. A magyar csapat tagjai köszöntik a szurkolókat a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában játszott Magyarország - Franciaország mérkõzés végén a Puskás Arénában 2021. június 19-én. A társházigazda magyar válogatott 1-1-es döntetlent játszott a világbajnok francia csapattal. MTI/Kovács Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint március 24-én Szerbia ellen lép először pályára 2022-ben a magyar válogatott. A Puskás Arénában rendezett összecsapást követően, 29-én Belfastban, a Windsor Parkban néz farkasszemet Marco Rossi együttese az észak-írekkel.

– Megfelelően erős csapatok, még ha Nemzetek Ligája-ellenfeleinkkel ellentétben nem is tartoznak az európai élcsapatok közé. A szerbek erősségéről sokat elárul, hogy Portugáliát megelőzve jutottak ki a világbajnokságra – fogalmazott az mlsz.hu-n a szövetségi kapitány, Marco Rossi. – Észak-Írország ellen sosem könnyű játszani, ráadásul ezúttal idegenben fogunk pályára lépni ellene, így még nehezebb dolgunk lesz, hiszen tudjuk, hogy hazai pályán különösen erősek, és nagyon nehéz legyőzni őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában