Labdarúgás

2021.12.13. 19:06

Márciusig kész az elitprogram

A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága elkészítette az OTP Bank Liga labdarúgó NB I első öt tavaszi fordulójának pontos időbeosztását.

Ferencz Balázs

A 15 mérkőzésen 30 pontot szerzett, s ezzel a bajnoki tabellán harmadik Puskás Akadémia FC kezdi legkorábban a tétmérkőzések sorát a mezőnyben, persze nem egyedül. Máris rangadóval indul a 2022-es program, a felcsútiak a 4. fordulóból elhalasztott  összecsapáson, január 27-én 18.30-kor fogadja a Pancho Arénában a jelenleg második Ferencvárost.  Ezt követően Fejér megyei presztízscsatán csap össze a Puskás és a Mol Fehérvár FC, január 30-án 13 órakor Székesfehérváron. A 19. fordulóban, február 6-án 14.15-től a Mezőkövesd Zsóry FC-hez látogat a PAFC, majd hat nappal később 19.20-tól az MTK Budapestet fogadják. A 21. fordulóban, február 20-án 15.30-tól a DVSC látogat Felcsútra, február 26-án 17 órától pedig a Budapest Honvéd otthonában vizitál Hornyák Zsolt legénysége.

A negyedik helyen álló Mol Fehérvár FC egyszer pénteken, egyszer szombati napon, három alkalommal pedig vasárnap lép pályára bajnoki meccsen januárban és februárban. A már említett Puskás Akadémia FC elleni rangadót követően, február ötödikén, szombaton, 19.30-kor a Debreceni VSC-t látja vendégül. A 20. körben vasárnapi matinén, 14.15 órától csap össze a Vidi a Budapest Honvéddal, Kispesten. Február 20-án, vasárnap 17.45-től az Újpest alakulatával játszik a piros-kék egylet a Mol Aréna Sóstóban. A 22. fordulóban, február 25-én pénteken, este nyolckor néz farkasszemet a Mol Fehérvár FC a Paksi FC egyöttesének otthonában

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában