Kispályás foci

2021.12.13. 19:42

Ismét a Bádogos lett a bajnok

Újra összecsaptak a legjobb fehérvári és dunaújvárosi kispályás futballcsapatok, megint a Bádogos bizonyult a legjobbnak.

Horog László

Forrás: A csapat

Az első alkalommal, a megye legjobbja címért 2018-ban kiírt seregszemlét az újvárosi Karmacsi Autó nyerte, két éve a koronázóvárosi Bádogos bizonyult a legjobbnak, tavaly a világjárvány miatt nem rendezték meg az eseményt. Ezúttal is a megyei szövetségi kispályás bizottságának vezetője, Petrás Gábor és az FMLSZ koordinátora, Gelencsér Tibor hozta tető alá az ötcsapatos tornát, amit Fehérváron, a Széna téri csarnokban bonyolítottak. A dunaújvárosi bajnokság legutóbbi kiírását a Karmacsi nyerte, megelőzve a Dunaferr és a Fejó-Therm gárdáját, ezt a három együttest várták a megyei fináléba, azonban a Dunaferr megbetegedések miatt nem vállalta a szereplést, így a Duna-parti települést ezúttal két csapat képviselte. Fehérvár bajnoka a tavalyi szezonban is a Bádogos-Greco Petrol lett, megelőzve az Expanzió-Blackhill és Sárépszer gárdáját.

A hétvégi rendezvényen a Bádogos négy győzelemmel diadalmaskodott, az Expanzió-Blackhillt 1-0-ra, Sárépszert 2-1-re, a Fejó-Thermet 2-0-ra, végül a Karmacsit 2-1-re gyűrték le. Mögöttük az Expanzió, a Fejó-Therm, a Karmacsi és a Sárépszer következett.

A torna válogatottjába a kapus Matócza Dániel, a mezőnyjátékosok közül Bánfalvi Balázs, Bencze János, Varga Balázs, Balogh Dávid és Szalánczi Gergő került, a legjobb csapatvezető pedig Horváth László (Bádogos) lett. A díjakat a megyei szövetség társadalmi elnöke, Bencsik István, az FMLSZ igazgatója, Schneider és Béla és Mészáros Attila alpolgármester adta át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában