Új szponzor

2021.12.20. 22:02

Igazi hokicsemege várja a fehérvári hokiszurkolókat december 28-án!

A színes programok mellett új szponzort is bejelentett a Hydro Fehérvár AV19.

Beke Zsombor

Forrás: pexels.com

Az eredeti tervek szerint december 28-án a Volán ICEHL-mérkőzésen fogadta volna a Pozsony együttesét. A sajnálatos tragédiákkal sújtott szlovák együttes visszalépésével azonban program nélkül maradtak (volna) a szurkolók és a csapat is. Ezért a fehérvári klub vezetősége egy Magyarországon egyedülálló programmal állt elő. A Hydro Fehérvár AV19 első ízben rendezi meg a Skills Challenge-t a Raktár utcában, aminek a gárda új szponzora, a Masterplast személyében névadó támogatója is lett.

– Köszöntjük a Masterplastot a Hydro Fehérvár AV19 támogatói között! Megtisztelő, hogy a régió egyik kiemelkedő vállalkozása egy ilyen nagyszerű esemény, a december 28-án megrendezendő Masterplast Skills Challenge támogatásával debütál a fehérvári jégkorong támogatói között. Reméljük, hogy esetükben is egy hosszabb távú együttműködés első lépéseként tudtuk aláírni az erre a szezonra szóló megállapodást, mely mind klubunk mind pedig a Masterplast számára gyümölcsöző lesz – nyilatkozta a klub honlapjának Gál Péter Pál, a Fehérvár AV19 SC elnöke.

Amit a 28-asi programokról tudni érdemes. A játékosok négy különböző számban mérik majd össze a tudásukat. A közel kétórás programban lesz korcsolyaverseny, lövőverseny, utóbbinál kiderül, hogy ki lő nagyobbat és ki pontosabbat. A Materplast Skills Challenge végén három a három elleni játékban játszanak egymással a játékosok, ráadásul nem a megszokott összeállításban lép jégre a csapat, a sorokat a szurkolók állíthatják össze, az alábbi linkre kattintva: http://skills.fehervarav19.hu/

 

A szurkolók a sorok összeállítása mellett az este folyamán a büntetőszépségverseny nyertesét is megszavazzák majd. A belépés a bérletesek számára ingyenes lesz, jegyek a helyszínen, illetve az eventim hálózatán kaphatóak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában