Az építkezés folytatódik

2021.12.06. 08:13

Bizalmat kapott újabb öt évre Gál Péter Pál

A Fehérvár AV19 SC közgyűlése újabb öt évre Gál Péter Pált választotta elnöknek. A sportvezető elmondta, az építkezés folytatódik.

Horog László

Gál Pétert öt évre elnöknek választotta a hokiklub közgyűlése

Forrás: Horog László

Közgyűlést tartottak a fehérvári hokisok, akik 2016-ban váltak ki az Alba Volán SC kötelékéből, és alapítottak önálló sportegyesületet, aminek bejegyzésére 2017 tavaszán került sor. Gál Péter Pál lett a klub első elnöke, mandátuma most járt le, a tisztújító közgyűlésen ismét bizalmat kapott. 

– Örülök, hogy a tagság ismét bizalmat szavazott nekem, valamint az elnökség tagjainak, a megkezdett építkezés folytatódik. Az elmúlt időszak legnagyobb kihívását megoldottuk, a pandémia és az abból fakadó gazdasági válság ellenére talpon maradtunk, csapatainkat versenyeztettük, minden fizetési kötelezettségünknek eleget tettünk. Nem várt gondokkal szembesültünk, szeretnék köszönetet mondani kollégáknak, támogatóknak, mindenkinek, aki segített. A játékosok is partnerek voltak, a nehéz helyzetben belementek a bérek észszerű csökkentésébe, sikerült kompenzálnunk a bevételek kiesését. Jól szerepelünk az osztrák bázisú bajnokságban, a jégcsarnok munkálatai megkezdődtek, már tárgyalunk a névadó szponzorral a lejáró szerződés meghosszabbításáról. Optimistán tekintünk a jövőbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában