Nem feltartott kézzel utaznak

2021.12.11. 07:00

Az Aqvital FC Csákvár a DVTK-hoz látogat vasárnap

A labdarúgó Merkantil Bank Liga mezőnye is lassan téli szünetre megy, de előtte még az Aqvital FC Csákvár a DVTK-hoz látogat vasárnap.

Beke Zsombor

Forrás: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Mónos Tamás együttese a 14. helyről várhatja az összecsapást. Az ősz második félében bár becsúsztak váratlan pontvesztések a Csákvártól, a gárda az elmúlt kilenc meccsen mindössze kétszer nem szerzett csak pontot. Bár a helyzetkihasználás még mindig nem az igazi, a középmezőny eleje bőven lőtávolban van, hiszen a 10. helyezett Pécs eddig csak három ponttal szerzett többet mint a Fejér megyeiek. A vasárnapi DVTK elleni idegenbeli találkozó nem lesz egyszerű feladat, hiszen a miskolciak jelenleg a második, azaz feljutást érő helyen állnak mindössze egy ponttal lemaradva a listavezető Vasas mögött.

– Nem feltartott kézzel utazunk Borsodba. Talán a futball az a sportág, ahol a legkönnyebben borulhat a papírforma, ahol egy kis csapat is érhet el bravúrt egy nála sokkal erősebb gárda ellen – nyilatkozta Mónos a csákváriak honlapjának. – Igyekeztünk tisztességesen felkészülni a DVTK-ból, szeretnénk megnehezíteni a dolgát. A pontszerzéshez a maximumot kell nyújtanunk, ráadásul az sem ártana, ha lenne egy kis szerencsénk. Vaskó Tamásra eltiltás, Mészáros Dávidra sérülés miatt nem számíthatok.

 

A vasárnapi találkozó 17 órakor kezdődik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában