Frissen Fejérből

2021.11.12. 23:05

Tornát nyertek a fővárosban

A magyar minifutball-válogatott megnyerte a Nations Cup névre hallgató eseményt a szlovákok, az izraeliek és a csehek előtt.

Horog László

Nagy Lajos szövetségi edző elégedett

Fotó: Horog László

A pandémia miatt 2020 után idén őszén is elmaradt a Kassára tervezett Eb. Kora ősszel törölték, illetve ismét eltolták, ezúttal június elejére. A viadalt a napokban rendezték volna az északi szomszédnál, ám a járvány miatt a régióban nem kerülhet sor ilyen volumenű sporteseményre.

A fehérvári központú magyar szövetség gyorsan döntött, négycsapatos tornát szervezett Budapesten, amelyen a mieink mellett az elmúlt években világbajnoki és Európa-bajnoki címet szerző csehek, a szlovákok és az izraeliek léptek pályára.

Nagy Lajos szövetségi edző elégedett
Fotó: Horog László

Az első meccsen a magyarok 1-0-ra kikaptak a szlovákoktól, az izraelieket 4-2-re verték, a csehek elleni 1-1-es döntetlennel, a körbeverésnek köszönhetően pedig bekerültek a döntőbe. A fináléban a szlovákokat 2-0-ra verték Barabás és Ladányi góljával, ezzel megnyerték a Masterplast Nations Cupot.

– Örülök a torna megnyerésének, meccsről meccsre javult a teljesítményünk, a felkészülést folytatjuk, készülünk a nyári Eb-re. Remélem, jövőre megrendezésre kerül – közölte Nagy Lajos szakvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában