foci

2021.11.04. 19:58

Somogyba kirándulnak a bicskeiek

Az NB III 16. fordulójának pénteki összecsapásán a Bicskei TC a Kaposvári Rákóczi FC-vel találkozik 18 órakor idegenben.

Káldor András

A Bicskei TC (fehér) Kaposváron is győzelemre tör

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Kissé szokatlan időpontban rendezik az összecsapást, de, mint a Bicskei TC klubigazgatójától megtudtuk, egyszerű magyarázata van ennek.

– A Kaposvár pályáján játszik jelenleg az NB II-ben szereplő Szentlőrinc is, amelynek felújítják a stadionját, és vasárnap egy időben lett volna a két mérkőzés (a Szentlőrinc a DVTK-t fogadja – a szerk.), így „kitértek” az NB III-as párosításban levő együttesek. – közölte Komjáthy Péter.

A Bicskei TC (fehér) Kaposváron is győzelemre tör
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A Bicskei TC szekere az utóbbi időben jó irányban halad, kiváló formában vannak, hat mérkőzés óta veretlenek, a találkozókon 12 pontot gyűjtöttek, és felléptek a 7. helyre. A szebb napokat látott, hosszú évekig NB I-es vendéglátóik jelenleg a 16. helyen szerénykednek, és hazai pályán szerezték mind a tizenöt pontjukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában