jégkorong

2021.11.07. 21:00

Sima vereség Újpesten

A Titánok jégkorongcsapata az FTC ellen elért bravúrgyőzelem után Újpestre látogattak az Erste Ligában.

Beke Zsombor

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Újpest – Titánok 7-1 (0-0, 2-0, 5-1)

Újpest, 372 néző. V.: Soós, Nagy A., Mokrai, Sipos

UTE: Rajna – Pokornyi, Stadel, Coatta (2), Kiss P. 1, Németh A. (2) – Jago (1), Kiss Philip 2, Benk (1), Just 1, Kovács A. (2) – Kiss D., Varga A. 1, Csergő, Suter 2, Zsigmond (2) – Balogh (1), Kovács S., Nemes (1). Edző: Virág Csaba

Titánok: Szeles (Belomoev) – Reiter, Astrakhantsev, Dézsi, Lundin, Keceli-Mészáros – Farkas, Molnár 1, Skakodub, Fekete, Ambrus Cs. –Dolinar, Szabó P., Grin, Alapi, Csiszer – Kóger, Kucsma, Mayer, Nagy, Jábor. Edző: Anatoli Bogdanov

Kiállítások: 4 ill. 6 perc.

Kapura lövések: 61-17.

A Titánok erejéből csak a szépítésre futotta Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A találkozó Benk helyzetével kezdődött. Az első percekben a Titánok gárdája gyakorlatilag ki se nagyon tudott jönni a saját harmadából, de Szeles hátulról tartást adott csapatának. Öt perc is eltelt az első vendég próbálkozásig, Keceli-Mészáros lövését fogta Rajna. A folytatásban a hazai fölény mellett a fehérvári fiatalok sok eladatott korongja sem könnyítette meg a vendégek dolgát, de az első szünetre 0-0-val mentek a felek.

A második játékrészben sem történt változás, az Újpest néha szinte egykapuzott, Szeles bravúrjainak és az önfeláldozó blokkoknak hála sokáig maradt a gól nélküli döntetlen. A 37. percben megtört a jég, Kiss Philip kotort be közelről egy korongot, és bár többen feküdtek a Fejér megyei kapuson, a bírók nem nézték vissza az esetet, majd Suter is betalált, 2-0.

A harmadik harmadban már csak a különbség volt a kérdéses, Molnár Gergő révén ugyan összejött a szépítés, de a vége sima, 7-1-es újpesti győzelem lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában