Egy éve veretlen az AV19 Tirolban

2021.11.18. 21:56

Elmarad a rangadó Innsbruckban (Frissítve!)

A Linz ellen becsúszott hazai vereség után túrára indult a Hydro Fehérvár AV19. 24 órán belül két bajnokit játszik a csapat az ICEHL-ben. Az első mérkőzés pénteken 19.15 órakor kezdődik Innsbruckban, szombaton a Val Pusteria otthonában lesz jelenésük.

Németh Krisztián

Magosi (j) szerint jobban kell menedzselni a játékot

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Friss hírek:

[embed]https://www.feol.hu/sport/helyi-sport/elmarad-a-hydro-fehervar-pentek-esti-innsbrucki-merkozese-5465507/[/embed]

Igazi felsőházi rangadó vár Kevin Constantine tanítványaira Tirolban. Az innsbrucki „cápák” igen harapósak mostanában, szinte makulátlan szériát vágtak ki, mióta Hári Jánosék legutóbb meglátogatták őket. Október közepén 4-1-re kapott ki a Die Haie az AV19-től, ám azóta zsinórban hét meccset (kettőt hosszabbításban nyertek meg), legutóbb viszont a Bécstől kikaptak otthon. Ezzel a teljesítménnyel jelenleg a tabella harmadik helyén állnak, három pontra a második pozíciót birtokló AV19 mögött.

A Fehérvárnak is becsúszott egy fiaskó, kedden a Linz ellen előnyből veszítettek 3-2-re. Éppen ezért hangsúlyozza Magosi Péter, a mieink csatára, hogy jobban kell menedzselniük a játékot.

Magosi (j) szerint jobban kell menedzselni a játékot
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

– Nem kellene eladnunk a korongot, amikor vezetünk, és kicsit okosabban kell játszanunk. Meg kell próbálnunk minél többet lenni a támadóharmadban, és forszíroznunk kell a kapura lövéseket – nyilatkozta a 32 éves csatár, aki legutóbb betalált az Innsbrucknak, és eddigi 18 bajnokiján 12 pontot termelt.

Pénteken este, tehát az élmezőny egyik tagja ellen növelheti pontjai számát a Fehérvár, legutóbb idegenben sikerült legyőzni a listavezető Olimpij Ljubljanát, és az Innsbruck mellett Bécsből is sikerült elhozni mindhárom pontot. A Bolzano ellen kétszer, a Salzburg ellen egyszer nullázott a társaság.

Szinte napra pontosan egy éve kezdődött az AV19 korrekt kis szériája Innsbruckban, azóta háromszor győztek a kék-fehérek Tirolban, utóbbi két alkalommal legalább három góllal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában