jégkorong

2021.11.04. 22:06

NHL-bíró Fehérváron!

Pénteken 19:15 órakor a tabella alsó harmadában rostokoló újonc, a Val Pusteria ellen kezdi meg a víkendet a Hydro Fehérvár AV19.

Németh Krisztián

Anze Kuralt lő a Pustertal elleni szeptemberi meccsen

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Tizenöt forduló után a második helyen állni, nem semmi! Mindenekelőtt ezt szögezzük le. Persze az előző szezonban megtanultuk, az alapszakaszbéli menetelés csak akkor ér igazán valamit, ha a rájátszában is versenyképesek vagyunk. Egy ideje csak minden második mérkőzésüket nyerik meg Hári Jánosék, de így is stabilan tagjai az élmezőnynek. Múlt szombaton pedig a Dornbirnt sorozták meg 8-5-re idegenben, javítva ezzel mérlegükön, mert azt a hétvégét Bolzanóban vereséggel kezdték.

Anze Kuralt lő a Pustertal elleni szeptemberi meccsen
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnok péntek esti vendége, a Pustertal sokkal kevésbé versenyképes, mint a Bolzano, utóbbi nyolc meccsükön csak két pontot szereztek, utolsó előttiek a tabellán. Szeptemberben itthon 5-2-vel „csúsztunk át” rajtuk.

Az AV19 a pénteki találkozóra különleges programmal készül. A klub története során első ízben – hagyományteremtő céllal – „zebranapot” szervez, ahol a játékvezetőkkel és játékvezetéssel kapcsolatos eseményekre kerül sor.

Sőt!

Az NHL-ben 1880 alapszakasz- és 254 playoffmeccsen vonalbíróként közreműködő Pierre Racicot lesz az egyik vonalbíró!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában