kézilabda

2021.11.08. 18:46

Hullámlovasokká váltak a gárdonyiak

Győzelmet vereség követ a Gárdony-Pázmánd NKK NB I/B-s női kézilabdacsapata háza táján. A másodosztály 8. fordulójában a Mohácsi TE gond nélkül vitte el a pontokat a Velencei-tó partjáról.

Ferencz Balázs

Gárdony-Pázmánd NKK – Mohácsi TE 1888 20-27 (11-18)

Gárdony, 150 néző.

Gárdony-Pázmánd NKK: Vajk, Christe (kapusok), Becséri 3, Czuczu 3, Vernes 3, Győrffy 2, Pados 2/1, Szűcs 2, Hamuth 2, Sárvári 1, Nagy A. 1, Dublinszki 1, Hargitai, Bocsi, Szilágyi, Ágoston. Edző: Virincsik Anasztázia

Mohács: Radochay – Bozsovics 7, Takács E. 4, Kaló 2, Rittlinger 5/2, Jakab 2, Hahner 2. Csere: Dittrich, Dömse, Ragoncsa 1, Ruff, Pál 4. Vezetőedző: Markoc Gabriella

Kiállítások: 14 ill. 12 perc

Hétméteresek: 3/1 ill. 2/2

A szezont eredményekben változatos produkcióval indította a Gárdony-Pázmánd NKK, vereségek és győzelmek követték egymást, mígnem a Győr U19-es gárdája és a Kozármisleny felett aratott diadal kiegyenesítette Virincsik Anasztázia együttesét. Vagyis jó formában, bizakodva fogadták a tóparti lányok a Mohácsi TE alakulatát, mely gárda igen rosszul rajtolt. A korábbi magyar és montenegrói válogatott játékos, Kindl – most már Markoc – Gabriella által irányított Duna-partiak azonban Gárdonyban nem tűrtek ellenállást. Végig vezetett a Mohács, már az első félidőben eldöntötte a pontok sorsát. Fordulás után valamelyest rendezték soraikat a hazaiak, de hátrányukat nem tudták csökkenteni. A súlyos fiaskót egy kupabravúrral lehetne feledtetni. Kedden 18.30-kor az NB I/B listavezetőjét, a NEKA csapatát kellene legyőzni hazai pályán. A diadal továbbjutást érne a Magyar Kupában. A balatonboglári fiatalok a 2021-22-es szezonban hibátlanok, a Velencei-tó partján azonban csak három góllal tudtak nyerni a bajnoki rajton. Jöhetne egy elsöprő gárdonyi hullám.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában