Műkorcsolya

2021.11.03. 16:25

Az első sikereket hozza a Jégmadár az idei versenyszezonban

Megkezdődött a műkorcsolyázók versenyszezonja, a Jégmadár Műkorcsolya Egyesület versenyzői jól kezdtek.

Horog László

Jól kezdtek a fiatalok

Fotó: Horog László

Az első viadalra az Óbudai Jégcsarnokban került sor, október második hétvégéjén, az Óbuda Kupán az Intermediate Novice kategóriában Czakó Luca 2. helyen végzett, a Cubs versenyszámban a 9 esztendős Bráth Hanna bronzérmes, Hesz Fanni 4., Schall Natália pedig 9. lett. A Basic Novice II. kategóriában Idrisz Szonja a 6. pozí­cióban zárta a küzdelmeket.

Jól kezdtek a fiatalok
Fotó: Horog László

A következő esemény a Jégördög Kupa volt, hagyományosan a Vasas Jégcentrumban, az Intermediate Novice versengést a remek programot bemutató Hartdégen Lili nyerte, klubtársa, Czakó Luca szintén jól teljesített, ezüstérmes lett. A Basic II. kategóriában Idrisz Szonja 5. helyen zárta a küzdelmeket. A Cubs erőfelmérőn Hesz Fanni 4., Bráth Hanna 5., Schall Natália 7. lett.

– Nagyon vártuk már a szezon kezdetét. Nehéz időszakon vagyunk túl, az elmúlt másfél évben a pandémia megnehezítette a felkészülést és versenyek megrendezését, nem is beszélve az utazásokról. A 2021–22-es idény első két versenyén túl vagyunk, mondhatom, jól kezdtük az idényt, elégedett vagyok a lányokkal. Tudjuk, hogy mi az, amit javítanunk kell, szeretnénk folyamatosan fejlődni, hogy még jobb eredményeket érjünk el. Dolgozunk tovább a kitűzött célok megvalósítása érdekében. Legközelebb november 13-án és 14-én a Vasas Kupán szerepelünk a Vasas Jégcentrumban, a viadalon három junior korú versenyzőnk is megkezdi az idei versenyszezont – közölte a székesfehérváriak vezetőedzője, Oros Hajnalka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában