Frissen Fejérből

2021.10.13. 14:41

Újra táblák mellé ültek a megyei sakkozók

A koronavírus-járvány miatt szabályozások hosszú szünetre ítélték a sakkozók csapatbajnokságát, azonban most újra indultak a küzdelmek.

Ferencz Balázs

Az NB II-es sakk csapatbajnokságban továbbra is három Fejér megyei együttes érdekelt, azonban változott az összetétel. A Sárosd SE jogutódjaként a Gárdony VSE csatlakozott a mezőnyhöz, s máris megyei rangadót vívott az első fordulóban. Az Asztalos csoportban a Rácalmás-Királysakk SE fogadta a gárdonyiakat, s testvériesen megosztoztak a pontokon.

Rácalmás-Királysakk SE – Gárdony VSE 6-6

A Rácalmás-Királysakk csapatában győztek: Jánoshalmi Attila, Katona Ferenc, Reményi Szilárd, Ifj. Reményi Lajos, Zelenák Donát. Döntetlent ért el: Csernyiczky László, Zsigmond Károly. A Gárdony VSE csapatában győzött: Klimkó Csaba, Gulácsi Donát, Szabó Levente, Csordás Péter, Szunyogh István. Döntetlent ért el: Hidegh Gábor, Ifj. Mohácsi András.

A Fehérvár SE továbbra is az NB II. Breyer csoportjában szerepel, s a nyitó fordulóban a papírforma szerint esélyesebb Törökbálint csapatát fogadta. A fehérvári sakkozók azonban meglepő magabiztossággal győztek.

Fehérvár SE – TbSakk SE 8-4

Győztek: Kiss Viktor, Albrecht Gábor, Papagorasz Takisz, Csordás Dávid, Fekete Csaba. Döntetlent értek el: Fellegi Zoltán, Csire Bence, Szabó Lőrinc, Nádi Ferenc, Pais Nimród, Kerekes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában