Ütős hazai győzelmek

2021.10.17. 22:32

Remek bunyókat hozott a Superfight Series Hungary 8.

A sorozat nyolcadik állomása nívós nemzetközi muay thai és K-1 mezőnyt vonultatott fel az Alba Regia Sportcsarnokban.

Németh Krisztián

Ilyen a full contact, néha a levegőből jön a kegyetlen rúgás…

Fotó: Prémium Média & Sport Management Zrt

Nem volt könnyű ellenfél a szombat esti gálán, csupa rutinos, nemzetközi szinten is ismert és elismert bunyós adott kemény randevút a fehérvári estében.

Miskolci bunyós vívta az est főmérkőzését. A DVTK patronáltja, Spéth Norbert számára szerencsét hozott Székesfehérvár. A diósgyőriek Európa-bajnoki címet és vb-ezüstöt is nyert muay thai versenyzője a 65 kilogrammos súlycsoportban pontozással verte meg ukrán ellenfelét, Igor Liubchenkót. Spéth számára azért is volt különleges a mérkőzés, mert 2015 óta először lépett itthon a kötelek közé.

Ilyen a full contact, néha a levegőből jön a kegyetlen rúgás…
Fotó: Prémium Média & Sport Management Zrt

A főmérkőzéseken valamennyi magyar sikerrel vette az akadályokat, Szána Patrik, Tóth Csaba, Sándorfi Ajsa, Forgó Zalán, Szakolczai Martin, Bordás Alex és Horváth Dominik is nyert. Utóbbi három honfitársával bunyózott, míg a többiek külföldi ellenfelekkel.

Megadták a módját, a mezőnyhöz méltó volt a körítés
Fotó: Prémium Média & Sport Management Zrt

Két fehérvári lépett szorítóba a kosárcsarnokban. Gombaszögi Viktória kikapott Cseh Annától, Szombati Gergő viszont kiütéssel tudott nyerni a duplán hazai pályán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában