röplabda

2021.10.18. 16:37

Apró momentumok hiányoztak a sikerhez

A férfi röplabda Extraliga 1. fordulójában a DKSE nagy küzdelemre késztette a MAFC-BME csapatát, de Tomanóczy Tibor tanítványai végül vereséggel zártak.

Káldor András

A dunaújvárosi csapat (háttal) jó teljesítményt nyújtott

Fotó: Végh Zoltán

DKSE – MAFC-BME 1:3 (27:25, 20:25, 21:25, 21:25)

Dunaújváros, 50 néző

Vezette: Kiss Z., Mezőffy

DKSE: Farkas L., Tamási, Kisházi, Laczi, Hatvany, Kecskeméti, Sümegi (liberó). Csere: Tajti.

Vezetőedző: Tomanóczy Tibor

A dunaújvárosi csapat (háttal) jó teljesítményt nyújtott
Fotó: Végh Zoltán

MAFC-BME: Eke, Gomez, Csoma, Szabó B., Krupánszki, Pápai (liberó). Csere: Benkő, Szabó B., Jani, Szabó B., Bozóki (liberó).

Vezetőedző: Nagy Péter

Az újvárosi együttes jelentős átalakuláson ment át a nyár folyamán, és igencsak fiatal gárdával, a tisztes helytállás reményében vágott neki az idei pontvadászatnak, valamint a tavalyi bronzérmes fővárosiak ellen. Már az első szettben markáns arcát mutatta a csapat, és szoros csatában meg is nyerte ezt a szettet.

A folytatás sem volt sétagalopp a rutinosabb vendégek számára, akik fordítottak, és nagyot harcolva nyerték az összecsapást.

- Küzdöttünk, ahogy tudtunk és játszottunk egy vállalható mérkőzést. Mindezt úgy, hogy az U19-es csapatforduló miatt nem tudtuk az erőinket átcsoportosítani, ezért nyolc játékost tudtunk nevezni. Szégyenkezni valónk nincs. Nagyon örülök, hogy a játékosok ilyen hozzáállással, mentalitással játszottak, és bízom abban, hogy erre a játékra alapozhatunk majd, hogy tovább tudjunk fejlődni. – hangsúlyozta Tomanóczy Tibor a mérkőzés után.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában