Kézilabda

2021.10.19. 13:52

A címvédőt fogadhatják a dunaújvárosi kézisek

A K&H női kézilabda Liga 5. fordulójában az FTC-Rail Cargo Hungária együttese lesz a Dunaújvárosi Kohász KA ellenfele szerdán 18 órakor.

Káldor András

Fotó: Polics Tímea (DKKA)

Meglehetősen keserű szájízzel várhatja az újvárosi gárda a címvédő zöld-fehéreket, miután szombaton győzelmet szalasztott el a 10. fordulóból előrehozott összecsapáson a Siófok KC ellen. Nem véletlenül volt mérhetetlenül csalódott Vágó Attila a DKKA vezetőedzője a találkozó után.

Fotó: Polics Tímea (DKKA)

- Az első félidőben nagyon sok ziccert hibáztunk, legalább öt-hat gólos előnnyel kellett volna a szünetre mennünk, ami kitarthatott volna a végéig. Egy-két játékosnak el kell gondolkodnia, hogy ezen a szinten tart-e a játéka, mert amennyit nyújtanak, az nem NB I-es, szégyenteljes.

Tavaly Újvárosban 35-22-re, míg a Kőbányai úton 30-21-re győztek Elek Gábor vezetőedző tanítványai. Most pedig jelentősen fel kellene javulni a teljesítménynek, hogy megfelelő eredménnyel zárjanak ellenük a házigazdák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában