Frissen Fejérből

2021.09.11. 12:34

Vereség az utolsó felkészülési mérkőzésen

A Fehérvári Titánok csapata lejátszotta utolsó felkészülési találkozóját is, az ellenfél a Győr volt, méghozzá Ajkán. Különleges alkalom dukált ehhez a mérkőzéshez, hiszen a pénteki napon hivatalosan is felavatták az ajkai jégcsarnokot.

Beke Zsombor

Fotó: pixabay.com

A találkozó első harmada kiegyenlített játékot hozott, itt is, ott is akadtak helyzetek. A második harmadban megtört jég, a Győr egy kipattanót értékesítve megszerezte a vezetést, majd még ebben a játékrészben háromra növelte az előnyét, Csiki, Madácsi, Kmec talált be Szeles kapujába. A záróetap közepén még egyszer betalált a Győr, az exfehérvári Madácsi volt. A győri gárda magabiztosan, 4-0-ra nyerte a mérkőzést.

– Az első harmad jó volt, készen álltunk a küzdelemre és elégedett is voltam a mutatott játékkal –nyilatkozta a mérkőzés után a fehérvári csapat Facebook-oldalának Anatoli Bogdanov vezetőedző. – A második játékrészben valami történt, nem úgy mentünk, mint előtte. Pár gyermeteg hiba után máris 3-0-ás hátrányban voltunk. Talán a meg nem adott gólunk kicsit felrázta volna a fiúkat, de összességében megérdemelte a Győr a győzelmet. Pozitívnak kell maradnunk és meg kell találnunk a jó dolgokat. A jövő hét nagy kihívás lesz számunkra, de már nagyon várjuk a csatát a bajnoki pontokért.

A Fehérvári Titánok jövő pénteken a Csíkszereda ellen kezdi meg szereplését az Erste Ligában.

Titánok összeállítása: Szeles (Horváth)

Hudec – Reiter

Dolinar – Hercsel

Molnár – Kucsma

Parragi – Fekete – Ambrus Cs.

Németh – Lundin – Nagy

Győrffy –Alapi – Dézsi

Csiszer – Szabó – Mayer

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában