ingyenesen sportolás

2021.09.05. 07:00

Újranyitnak a termek

Hosszú éveken át ingyenesen sportolhattak a város mozogni vágyó lakosai a Nyitott tormatermek program keretében. A vírus aztán közbeszólt, de most újra kinyitnak a termek kapui.

Ferencz Balázs

Tekézni is lehet hétfőtől Fotó: Illusztráció/Kisfaludi István

Szeptember 6-tól, hétfőtől ismét beindul a nagyüzem a város tornatermeiben, egyes sportpályáján. A Székesfehérvár Önkormányzata által ingyenesen biztosított sportolási lehetőséggel több ezer fehérvári élhet újra.

Tekézni is lehet hétfőtől
Fotó: Illusztráció/Kisfaludi István

Az óvodásokat, nőket, férfiakat és nyugdíjasokat is várják, több mint húsz helyszínen lehet majd sportolni, tornázni. A foglalkozásokat testnevelő tanárok, edzők, gyógytornászok vezetik és felügyelik. Délutánonként és esténként szinte minden iskolában akad majd valamilyen program. A huszonnégyféle sportóra között szerepel például tollaslabda, floorball, kosár- és röplabda, teremfoci, nőknek hirdetett kondicionáló vagy alakformáló tornák, de még teke is.

A helyszíneket, a foglakozásokat és az időpontokat tartalmazó táblázat megtalálható a város honlapján: szekesfehervar.hu/nyitotttornatermek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában