Frissen Fejérből

2021.09.12. 10:00

Új tagokat toboroz a Fehérvár Lionz

A fehérvári ultimate frizbi csapata ismét megnyitotta kapuit.

Elekes Gergő

Sok futást, remek hangulatot és élményeket kínál az ultimate frizbi

Fotó: Fehérvár Lionz

Az Oroszlánok várják azoknak a jelentkezését, akik szeretik a csapatsportokat, gyorsak, nem rettenek meg a futástól és kipróbálnák magukat egy különleges sportban. Misi Anett, a Lionz vezetője portálunknak elmondta, az új jelentkezők egy próbaedzés keretén belül ismerkedhetnek meg az ultimate szabályaival, e során az edzőknek pedig lehetőségük van felmérni a jelentkezők képességeit, úgy mint a korongérzék, élelmesség a pályán, gyorsaság és futóerőnlét. Akit megfelelőnek találnak, őket behívják a csapatba.

Sok futást, remek hangulatot és élményeket kínál az ultimate frizbi
Fotó: Fehérvár Lionz

Az első próbaedzés már sikeresen lezajlott, a másodikra szeptember 13-án, míg az utolsóra szeptember 16-án kerül sor. Az edzések 18-20 óráig tartanak, helyszínük pedig a Fehérvár Enthroners amerikai focicsapat edzéseinek és mérkőzéseinek otthona, a First Field. A Lionz az edzésekre 13 éves kortól vár minden érdeklődő fiút és lányt.

Szeptemberben megnyitjuk kapuinkat, és több próbaedzést is tartunk! Az edzésekre 13 éves kortól várunk fiúkat ÉS lányokat egyaránt!

Ha pedig bővebben olvasna az ultimte frizbiről és a csapatról, ez a cikkünk érdekes lehet Önnek:

https://www.feol.hu/vezeto-hirek/frizbi-szekesfehervar-fehervar-lionz-misi-anett-szucs-melinda-2224427/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában