Foci

2021.09.14. 17:30

Megújult pályára lépnek a csákváriak

A válogatott szünet miatt kiesett játéknapokat hétközi fordulókkal pótolják a Merkantil Bank NB II-ben. A 8. fordulóban szerdán 18 órakor az Aqvital FC Csákvár a WKW ETO FC Győr csapatát fogadja.

Káldor András

Takács Tamástól gólokat várnak a csákvári szurkolók Fotó: Kricskovics Antal

Négy hónap után visszatérhet az AFC Csákvár együttese a pályafelújítás után az otthonául szolgáló Tersztyánszky Ödön Sportközpontba. Azóta „albérletben” voltak, és a felkészülést, majd a bajnokság hazai találkozóit kényszerből idegen környezetben csinálták végig. A csapatra rá is fér, hogy a megszokott környezetben folytassa a pontvadászatot, mert jelenleg a kieső, 18. helyen tanyázik a tabellán, dacára annak, hogy több meccsen is megvolt az esélyük arra, hogy több legyen a mostani négy pontjuknál.

Takács Tamástól gólokat várnak a csákvári szurkolók Fotó: Kricskovics Antal

Ilyen volt legutóbb Pécsett is, amikor a PMFC az utolsó után pillanatban talált be, és ezzel otthon tartotta a három pontot. Más kérdés, hogyha a Csákvár csak a lehetőségeinek a felét értékesíti, akkor ők örülhettek volna a végén. Nem lesz könnyű a Győr ellen sem, a nagy múltú gárda a középmezőnyben található, ráadásul a zöld-fehérek is állhatnának előrébb a tabellán. Legutóbb a DVTK ellen kétgólos előnyt „adtak le”.

A Csákvár tavaly hazai pályán 1-0-as vezetés után 3-1-re kikapott riválisától, míg a Rába-partján márciusban 1-1-et játszottak a felek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában