Győzelem és döntetlen

2021.09.20. 20:33

Küzdősport gála Répcelakon

A Vasban rendezett küzdősport gálán lépett szorítóba a Videoton Box Club két versenyzője, Kiliti Tamás és Nagy Angéla. Előbbi négy menetben pontozással nyert, utóbbi döntetlenre végzett.

Horog László

Nagy Angéla (balra), Kiliti Ferenc edző és Kiliti Tamás

Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

A 26 éves Kiliti Tamás ezúttal Pénzes Patrikkal bokszolt, a Videoton Box Club sportolója egyhangú pontozással nyerte a négy menetes összecsapást. Ez volt a negyedik meccse, az első két derbit Kovács Istvánnal vívta Fehérváron, valamint Várpalotán, harmadik mérkőzésén pedig Ajtai Józseffel találkozott a fővárosban.

Nagy Angéla (balra), Kiliti Ferenc edző és Kiliti Tamás
Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

Az amatőr karrierrel nemrégiben felhagyó, 22 esztendős Nagy Angéla most mutatkozott be a profik között. Nem sok hiányzott, hogy ne lépjen kötelek közé, ugyanis ellenfele, Horváth Mariann a mérlegelés előtt, születésnapi programra hivatkozva lemondta a találkozót.

– El voltam keseredve, ugyanis nagyon sokat dolgoztam az elmúlt hónapokban, nagyon készültem az első meccsemre. Pénteken, közvetlenül a mérlegelés előtt derült ki, hogy az ütközet elmarad, végül nagy örömre mégis kötelek közé léphettem, egy MMA-ban érdekelt lánnyal, Urbán Ivettel harcoltam. Úgy tűnt, ő is meccs nélkül marad, lévén ellenfele lebetegedett az esemény előtt. A mérkőzés az ökölvívás szabályrendszeres szerint zajlott, rúgni nem lehetett, végül döntetlent hirdettek. Remélem, a következő találkozómat megnyerem – közölte Nagy Angéla.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában