kézilabda

2021.09.23. 20:37

Hazai környezetben az Alba-MÁV

A tököli fiaskót követően szombaton hazai környezetben javítana az Alba-MÁV-Előre SC legénysége, az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság 2. fordulójában a fehérváriak a Kecskemét U22-es csapatát látják vendégül a VOK-ban.

Krebsz András

Kónya Balázs, a martonvásári vezér játszott az Albában is

Fotó: MKSZ

A nyitó körben nem várt vereséget begyűjtő (25-20) albások a Martonvásár együttesén valósággal átgázoló (43-26) kecskeméti fiatalok ellen köszörülhetik ki a csorbát a szombaton 17.30-kor kezdődő összecsapáson.

A székesfehérvári szakmai stáb a vasárnapi, tököli csatavesztésen nélkülözött három sérültjéből Hátas Richárdra és Kovács Gergőre továbbra sem számíthat, Králl Richárd viszont minden bizonnyal ott lehet a parketten szombaton. Nagy szükség lesz a jobbszélső góljaira, az előző héten ugyanis a székesfehérváriak egyszer sem voltak eredményesek ebből a pozícióból.

Kónya Balázs, a martonvásári vezér játszott az Albában is
Fotó: MKSZ

Az osztály újonca, a Martonvásári KSE a súlyos kecskeméti zakót követően a Dabas KC VSE ellen javítana. A Tóth Iván Sportcsarnokban szombaton 18 órától minden lehetőséget meg kell, hogy ragadjanak a martoniak, mert éppen egy, az első körben szintén vereséget szenvedett együttessel csapnak össze. A Dabas hazai pályán a Szigetszentmiklósi KSK II alakulatától kapott ki 31-26-ra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában