kézilabda

2021.09.17. 16:25

Az újabb győzelem reményében

A női K&H kézilabdaliga második fordulójában a Dunaújvárosi Kohász KA a Budaörs vendégeként lép pályára. Az első körben a dunaújvárosi színekben debütáló Farkas Johanna ismét nyerne csapatával.

Beke Zsombor

Farkas Johanna (19) két góllal mutatkozott be

Fotó: DKKA

Az első fordulóban a kiváló előszezont produkáló Kohász a Szombathelyt fogadta hazai pályán. Bár a dunaújvárosiak játéka néhol akadozott még, végül 26-23-ra nyert Vágó Attila együttese. Azon a találkozón az egyik fiatal nyári szerzemény, Farkas Johanna két góllal járult hozzá a győzelemhez.

– Nagyon jól éreztem magam az első dunaújvárosi mérkőzésen, bár bevallom kicsit izgultam előtte – nyilatkozta lapunk a 19 éves játékos. – Ebben a lányok nagyon sokat segítettek, nyugtattak, hogy csináljam azt, amit tudok. Megkaptam a bizalmat már a 15. percben. Az első félidőben sikerült hozzátennem a csapat teljesítményéhez, a második félidőben már előjöttek kisebb hibák, pontatlanságok. Ami a csapat teljesítményét illeti, a második játékrészre feljavultunk, és a szurkolóink segítségével vissza tudtunk jönni, majd a végjátékban itthon tartottuk a két pontot.

Farkas Johanna (19) két góllal mutatkozott be
Fotó: DKKA

A DKKA szombaton a szintén győzelemmel rajtoló Budaörs otthonában látogat. Buday Dániel újonc gárdája az MTK otthonában egy kiélezett mérkőzésen 24-23-ra nyert.

– Egy kemény mérkőzésre számítok. Megmutatták az első mérkőzésen, hogy itt a helyük az NB I-ben. Sokat készültünk szombatra, a célunk, hogy onnan is elhozzuk a két pontot.

A szombati derbi 17 órakor kezdődik majd Budaörsön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában