ismét a rivális volt a gyakorlópartner

2021.08.08. 22:17

Visszavágtak az érdi kézisek a Kohásznak

A K&H női kézilabdaliga új idényére készülő Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia az Érddel találkozott fel­készülési mérkőzésen.

Beke Zsombor

Bulath háromszor volt eredményes

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Gőzerővel dolgoznak az első osztályú kézilabdacsapatok az új idény szeptemberi rajtjára. Nincs ezzel másképp a Dunaújvárosi Kohász KA sem, bő egy hete két felkészülési mérkőzést játszottak a Fejér megyeiek Telkiben. Akkor először a rutinosabb játékosokra támaszkodva az Érdet verték meg Bulathék 31-23-ra, míg másodjára a fiatalok vezérletével 35-20-as győzelem született az NB I/B-s Eszterházy SC ellen.

A napokban ismét az NB I-es rivális, az Érd volt Vágó Attila együttesének gyakorlópartnere. A Dunaújvárosban megrendezett találkozón kétgólos, 29-27-es vendéggyőzelem született. A mérkőzés elején elhúzott az érdi gárda, 13-6-os állásnál megrázta magát a Kohász, a félidőben négy gólra feljöttek Farkas Johannáék.

Bulath háromszor volt eredményes
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

A második félidőben még közelebb zárkózott a Dunaújváros, sőt, a 49. percben 25-23-ra már a hazaiak vezettek. A hajrá azonban jobban sikerült az Érdnek, és végül a Pest megyeiek 29-27-re nyertek.

Dunaújvárosi gólszerzők: Sustkova 4, Fodor 3, Szalai 3, Farkas 3, Bulath 3, Polics 2, Mrmolja 2, Borgyos 2, Weisheitel 2, Matucza 1, Kazai 1, Kukucska 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában