foci

2021.08.11. 21:36

Vert helyzetből fordított és bezsebelte a győzelmet a MOL Fehérvár FC II

AZ NB III 2. fordulójában a Mol Fehérvár FC II csapata vert helyzetből fordított a ZTE FC II otthonában, és bezsebelte a győzelmet.

Káldor András

Kojnok Zsolt kétszer villant

Fotó: molfehervarfc.hu

ZTE FC II -Mol Fehérvár FC II 2-3 (1-1)

ZTE FC II: Köcse – Jóna, Dóczi, Őr, Németh D. – Grezda (Papp L.), Lesjak (Huszti), Megyesi, Spoljaric (Szántó) – Beke (Papp Cs.), Szalay (Fehér). Vezetőedző: Bozsik Péter

Mol Fehérvár FC II: Gundel-Takács – Rónaszéki (Horváth G.), Berekali, Menyhárt (Babos), Kovács B. (Tóth B.) – Salacz M. (Dénes), Fodor, Papp M., Kojnok – Dinnyés, Vágó (Urbán). Mb. edző: Imrik László

Gól: Németh D. (20.), Szalay (73.), ill. Kojnok (46., 86.), Dinnyés (92.)

Kojnok Zsolt kétszer villant
Fotó: molfehervarfc.hu

A Vidinél a vezetőedző Szalai Tamás belázasodott, ezért nem tudta elkísérni a csapatot, így Imrik László másodedző dirigálta a gárdát. A 10. percben Vágó Gábor komolynak tűnő térdsérülést szenvedett, és át kellett alakítani a csapat szerkezetét. A folytatásban a ZTE II – amelynél öten visszajátszattak az NB I-es együttesből – irányította a találkozót, és a 20. percben Németh Dániel egy gyors akció végén közelről talált be, 1-0. Emellett három kapufát is elértek a házigazdák. A 46. percben Kojnok Zsolt 16 méterről nagy gólt lőtt, visszahozva a piros-kékek reményeit. A szünet után a fehérváriak cserejátékosainak köszönhetően már aktívabban játszottak, igaz a 73. percben egy kontratámadás végén Szalay Szabolcs kicselezte a védőket, elfektette a kapust, és begurította a hálóba a labdát 12 méterről, 2-1. A 87. percben Kojnok 17 méterről nagy lövésből vette be Köcse Bence kapuját, majd a 92. percben egy szöglet után Urbán Krisztián fejelt kapura, ezt bravúrral védte a kapus, de a kipattanót Dinnyés közeről a hálóba vágta, 2-3.

- Egy félidő előnyt adtunk az ellenfélnek, viszont a második félidőben a csapat koncentráltan futballozott. Ezt a győzelmet Szalai Tamásnakk ajánljuk, és várjuk vissza – mondta Imrik László a meccs után.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában