foci

2021.08.18. 22:53

Egyik szemünk örül – Több megyei játékos is szerepel az U17-es és U18-as válogatottban

A MOL Fehérvár és a Puskás Akadémia több játékosa is érintett volt az U17-es, illetve az U18-as labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésén. Mindkét együttes kikapott.

Németh Krisztián

Major Marcell kezdett Montenegró ellen

Fotó: Dömötör Csaba / Nemzeti Sport

Az U17-es nemzeti csapat a Telki kupán Montenegróval találkozott. Szélesi Zoltán keretében három felcsúti futballista kapott helyet: Pécsi Ármin végigvédte a találkozót, Major Marcell kezdett és közel egy órát volt a pályán, Koródi Kevin pedig csereként beállva fél órát játszott.

Major Marcell kezdett Montenegró ellen
Fotó: Dömötör Csaba / Nemzeti Sport

Már az 5. percben vezetést szerzett a magyar válogatott, ám a vendégeknek mindössze két percre volt szükségük az egyenlítésre. A meccset egy hajrágól döntötte el, sajnos nem a mieink javára. Az első forduló másik mérkőzésén, Bicskén Izrael 1-0-ra legyőzte Horvátországot. Fiaink csütörtökön 17 órától Izrael ellen szerepelnek Budafokon.

Az U18-as válogatottban népes társaságot alkotnak a Fe­jér megyeiek: öt vidis és négy PAFC-os kapott meghívót a keretbe, többek között Dala Martin, Gruber Zsombor és Kiss Norbert is. A BVSC stadionban 2-0-ra legyőzték az írek a mieinket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában