Foci

2021.07.21. 14:35

Súlyos változások a Vidinél – Három játékos került az NB III-as csapatba

Zajlik az élet a Mol Fehérvár FC-nél, Kovács Zoltán távozása után sajtóhírek szerint három labdarúgót, Samy Bourard-t, Evandrót és Lyes Hourit is az NB III-as csapathoz irányítottak.

Beke Zsombor

Budapest 20210503 labdarúgás Magyar Kupa döntő MOL Fehérvár Videoton Újpest UTE foto Tumbász Hédi Nemzeti Sport SZAKÁLY PÉTER HOURI LYES HAFID

Fotó: Tumbász Hédi/MW

Úgy néz ki a korai nemzetközi búcsú súlyos változásokat okoz a fehérvári klub háza táján. Pár nappal ezelőtt Kovács Zoltán sportigazgató adta be felmondását, amelyet a vezetőség el is fogadott. A friss sajtóhírek szerint három légióst a második számú csapathoz irányítottak.

A Nemzeti Sport információi szerint Samy Bourard, Evandro és Lyes Houri az NB III-as gárdával készül, a három név közül talán az utóbbi számít meglepetésnek. A francia játékos bár az utóbbi hónapokban nincs csúcsformában, de az előző szezonban 32 találkozón elért négy gól és hét gólpassz nem mondható tragikus teljesítménynek.

Fotó: Tumbász Hédi/MW

A lehetséges száműzöttek közül a februárban igazolt Samy Bourard szinte alig kapott játéklehetőség tavasszal, mindössze öt bajnokin és egy Magyar Kupa-mérkőzésen lépett csak pályára, így az ő eligazolása nem lenne meglepő. Evandro nagy reményekkel érkezett 2020 nyarán Fehérvárra, októberben azonban keresztszalag-szakadást szenvedett. Nála a formájával lehet a legnagyobb gond, hiszen bár a felkészülési mérkőzéseken szerepet kapott, de a kupaselejtezőkön nem küldte pályára Szabics Imre.

Kapcsolódó cikk:

https://www.feol.hu/sport/helyi-sport/kovacs-zoltan-mol-fehervar-fc-foci-lemondas-5118257/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában