Foci

2021.07.11. 19:34

Az Iváncsa KSE játékoskeretében nagy a jövés-menés

Az NB III Közép csoportjának bajnokcsapata, az Iváncsa KSE a Domján Attila–Bozai Attila edződuó távozása után új szakvezetővel kezdte meg a felkészülést a 2021/2022-es idényre.

Káldor András

Suszter László (piros) továbbra is Iváncsán marad

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Hosszabb tárgyalások után eldőlt az is, hogy a gárda új vezetőedzője Nagy Árpád lesz. A rákosmenti kötődésű szakember 13 év e edzős köd ött az RTK-ná l é s az RKSK-ná l, azaz szinte karrierje eddigi részében végig a XVII. kerületben dolgozott. Az elmúlt idényben először ülhetett felnőtt csapat kispadjára, és az RKSK-t a kieső helyekről a középmezőnybe vezette. A játékoskeretben is jelentős változások voltak, érkezett Kercsó Bence (Gárdony), Meszlényi Ábel (Csákvár), Gajda Márkó (Monor), Nyúl Krisztián (RKSK), Kozma Richárd (ESMTK), Hanzli Dominik (Újpest).

Suszter László (piros) továbbra is Iváncsán marad
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A távozók névsora is igen hosszú: Prokop Rostislav (Szentlőrinc), Madarász Bence (Kecskemét), Gera Dávid (Érd), Csaba Dániel (Vác), Greksa Bence és Horváth Bálint új egyesülete pedig még nem ismert. A bajnokcsapat két meghatározó játékosa, Varga Bence és Tóth Zoltán követheti a sikerkovács Domján Attilát, ők Siófokon szerepelnek egyelőre próbajátékon. A keret azonban korántsem teljes, a következő hetekben várható még játékosmozgás. Közben lejátszották első felkészülési találkozójukat, Székesfehérváron a Főnix FC vendégeként Vallejos Dominique 25 méteres, jól eltalált lövésével nyertek 1-0-ra. Majd szombaton már az NB IIIas BVSC-Zugló otthonában szenvedtek vereséget 5-3 (1-2) arányban, az iváncsai gólokat Balogh László, Nyúl Krisztián és Vallejos szerezték. A hét közepén ismét találkozhatnak korábbi mesterükkel, ugyanis a Siófok vendégei lesznek 18 órától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában