foci

2021.07.14. 19:54

Az első negyvenöt percben eldöntötte a Csákvár

Folytatta a felkészülési mérkőzések sorát az Aqvital FC Csákvár együttese. A gárda az NB III Nyugati csoportjában harmadik helyen végzett VLS Veszprém csapatát fogadta.

Káldor András

A csákvári Dulló Martin (sárga) és társai jól teljesítettek, megérdemelten győzték le a Veszprémet

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Nagy munkában vannak Csákváron, felszedték a régi gyepszőnyeget, teljes talajcserét végeztek. Felújították a vízelvezető rendszert, illetve a talajfűtést is kialakítják, melyre pedig egy vadonatúj gyepszőnyeg kerül. A tervek szerint július végére befejeződnek a munkálatok, attól kezdve kell még 2-3 hét, mire annyira megerősödik a gyep, hogy visszatérhessenek rá. A bajnokság kezdetére még nem végeznek, ezért az első néhány hazai meccsüket nem tudják Csákváron rendezni. Hogy felcserélik-e a pályaválasztói jogot aktuális ellenfelükkel, vagy albérletbe költöznek, még nem tudni. A gárda szerdán délután azonban az edzőpályán fogadta az NB III-as VLS Veszprém csapatát, és magabiztos győzelemmel mutatkozott be szurkolóiknak.

A csákvári Dulló Martin (sárga) és társai jól teljesítettek, megérdemelten győzték le a Veszprémet
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Aqvital FC Csákvár-Veszprém 3-0 (2-0)

AFC: Auerbach (Zelizi) – Csirmaz (Koval), Vaskó (Tányéros), Dulló (Koch), László (Kun) – Mészáros D. (Pintér ), Bakos (Magyar Zs.) – Sejben (Vörös), Murai, Baracskai – Takács T. Vezetőedző: Mónos Tamás.

A 16. percben Bakos Szabolcs 50 méteres keresztlabdáját Torvund Alexander remekül vette át, azonnal indította a meglóduló Csirmazt Istvánt, aki pontosan centerezett, Murai Márk a rövid saroknál megcsúsztatta, a mögötte érkező Kalmár Benedek pedig öt méterről a kapu közepébe lőtt, 1-0. A 45. percben Kalmár óriási lendülettel tört előre egészen az alapvonalig száguldott, okosan visszagurított a rövid sarok elé, az érkező Murai két lépésről, becsúszva a hálóba kotorta a labdát, 2-0. A 67. percben: Murai középen labdát szerzett, tisztára játszotta magát, majd Takács Tamáshoz passzolt, aki 16 méterről az üres kapuba gurított, 3-0. Az AFC legközelebb szombaton a Békéscsabával játszik, szintén hazai pályán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában