foci

2021.07.12. 19:57

Angliában köthet ki a Vidi védője

Angol sajtóértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Wolverhampton játékosa lehet a Mol Fehérvár FC válogatott hátvédje, Bolla Bendegúz.

Ferencz Balázs

Bolla Bendegúz nagy lehetőség előtt áll

Fotó: Török Attila/mw

A múlt csütörtöki, Ararat Jereván elleni Európa Konferencia-liga összecsapás előtt lehetett először hallani arról, hogy a kétszeres válogatott, saját nevelésű Bolla Bendegúz iránt angol csapat érdeklődik. Akkor még csak beszélgetés szintjén puhatolóztak a britek, most már azonban egyre valószínűbb, hogy Bolla a Premier League-ben legutóbb 13. helyen zárt Wolverhampton játékosa lesz. Az átigazolások terén igen jártas olasz újságíró, Fabrizio Romano is írt az esetleges transzferről közösségi oldalán, s az angol sajtóban is írtak az átigazolásról.

A Wolves a kontraktus létrejötte után azonnal továbbadná kölcsönbe az Európa-bajnokságon kerettag, de mérkőzést nem játszó Bolla Bendegúzt, mégpedig Svájcba. Ami nem meglepő, mert több angol kölcsönjátékos is szerepel az FC baselben és a Grasshoppersben is, a „Szöcskék” keretében éppen Wolves-futballista szerepel kölcsönben.

Bolla Bendegúz nagy lehetőség előtt áll
Fotó: Török Attila/mw

A 21 éves játékost korábban a török Fenerbahcével is hírbe hozták, ami azért lett volna pikáns átigazolás, hiszen a Fenernek már van egy magyar védője, Szalai Attila.

Bolla egyelőre Fehérváron van, s ahogy azt a piros-kék klubnál megszokhattuk, felvetéseket, lehetséges átigazolási – vélt, vagy valós – pletykákat nem kommentálnak. Amint lesz hivatalos fejlemény az ügyben, a honlapján számol be róla a klub.

Egyelőre tehát annyi bizonyos, hogy a Mol Fehérvár FC szerdán délelőtt repülőre száll, hogy elutazzon az Ararat elleni visszavágóra, Gyumriba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában