rali

2021.06.23. 21:11

Kényszerpihenő jön

Közlekedési baleset következtében kényszerpihenőre kényszerült Auszmann Gyula fehérvári raliversenyző, így nem debütál a frissen felújított Polonez a Mecsek-ralin.

Németh Krisztián

Nézőpont kérdése. Pech a javából, mert a verseny előtt pár nappal motorozás közben saját portája előtt elütötte egy autó. Szerencse, mert „csak” a sípcsontja és a térde törött el.

Auszmann Gyula pár nap kórházi ellátás után otthon lábadozik. Korábban a legendás Moszkvics 2140-nel falta a kilométereket a Historic ­Rallye-ban, ám újjászületett a jövevény, a Polonez, amely a ma kezdődő baranyai versenyen, nem mellesleg Eb-futamon mutatkozott volna be a közönségnek.

– Nagyon el vagyok keseredve, minden készen állt, de nem adom fel. Lassan el kell mennem egy javasasszonyhoz, hogy levetessem a rontást, mert idén nagyon peches vagyok. A Moszkvicsot nemrég egy teszten összetörtük, igaz, nem sokkal ezután megnyertük vele a Salgó-ralit! Eléggé rosszul érzem magam, mindennap beszélgetek a lábammal, hogy minél előbb visszatérjek a pályára!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában